5 účesov pre polodlhé vlasy, ktoré si zamilujete vy aj vaše okolie

Ste majiteľkou polodlhých vlasov, teda dĺžky tak akurát na to, aby mal každý váš účes dokonalý šmrnc? Už si ale neviete rady s tým, čo sa teraz nosí? Čerstvú dávku trendy inšpirácie prinášame v dnešnom článku, kde nájdete hneď 5 horúcich tipov na nielen letné účesy. Tak ktorý si vyberiete a ktorý pristane vám?

 

Milujeme dlhá mikáda

Dlhé mikádo? No jasné! Je chic, dovolí vám oživiť končeky a pristane takmer každej žene. Navyše sa dá nosiť všelijako - od rovných vlasov po jemné kúzelné vlnky. To isté platí aj pre farbu – najžiadanejšie je prefarbenie melírom technikou balayage alebo stále obľúbené ombré.

Pýtate sa, kedy do long mikáda ísť? Napríklad keď cítite, že vaše vlasy strácajú život alebo viac padajú. Potom rozhodne nastal ten čas aj polodlhé vlasy jemne skrátiť a dopriať im ten veľmi žiadaný tvar.

Nezabúdajte ale, že aj o dlhé mikádo sa treba náležite starať. V letnom horúcom období nezabúdajte ani na správnu a dôslednú starostlivosť o vaše kadere, a to nielen pri mori. V takom prípade vám dokonale poslúži aj VENIRA ochranný sprej pre vlasy namáhané slnkom, chlórom a slanou vodou.

 

Tip: Ak si prajete dlhšie vlasy a každý cm je pre vás doslova zázrak, potom s VENIRA kapsulami pre vlasy, nechty a pleť aj skrátené kadere rýchlo dorastú, a to predovšetkým vďaka 19 látkam obsiahnutých v každej jej kapsule. Pri čerstvom strihu začnite s kúrou pre maximálne ozdravenie vlasov a najlepšie je rozdiel vidieť, keď sa odfotíte pred a po.

 

Kúzelná princezná Leia

Hľadáte jednoduchý účes pre polodlhé vlasy, ktorý vám pristane nielen v letnom období? Najvhodnejšie je pre vlasy rovnakej dĺžky. Stačí ich rozdeliť rovnou cestičkou na dve časti a urobiť dva vrkoče. Potom prichádza na rad tupírovanie.

Jemne tupírované vlasy omotajte dookola, kým nevytvoríte drdol. Oba drdoly nakoniec môžete zafixovať lakom. Takto vytvorený účes je nielen jednoduchý, ale aj hravý a predovšetkým štýlový na všetky tie letné festivaly a udalosti, kde jednoducho nesmiete chýbať.

Ak vlastníte veľmi jemné vlasy, na ktorých každý účes veľmi zle drží. Potom aj tento účes môže byť pre vás vhodnou voľbou. Viete vôbec, ako sa o svoje jemné vlasy starať a akú starostlivosť im poskytnúť? Potom si prečítajte náš článok.

 

Ležérny voľný vrkoč

Dá sa nosiť mnohými spôsobmi – je jednoduchý a tak krásny. Reč je o uvoľnenom ležérnom vrkoči s prevlečením. Pýtate sa, ako na neho? Prinášame vám jednoduchý návod.

Vlnité alebo rovné vlasy v predklone prehrabajte a pri návrate vytvorte uvoľnený cop. Po zafixovaní obľúbenou gumičkou nad ňou urobte jamku - prestrčte tadiaľto zospodu prstami, uchopte vrkoč a prevlečte ho z hornej časti späť dole. Vrkoč môžete nosiť na strane, uprostred - jednoducho tak, ako sa vám práve páči.

 

Preč s ofinou

Či už máte krátku alebo dlhšiu ofinu, s jednoduchým zapletením vlasov z čela vám to pristane vždy a všade. Ide o francúzsky vrkoč zostavený iba z dvoch prameňov - a jeho zapletenie je rýchle a jednoduché.

Vytvorte si cestičku na boku hlavy. Budete zaplietať tú väčšiu časť ofinu od cestičky na stranu - uchopte najskôr dva tenké pramienky. Tie jednoducho prehadzujte a vždy k nim priberte ďalší pramienok odspodu. Na koniec prichytnite obľúbenú ozdobnú sponkou – a môžete vyraziť.

Pokiaľ navyše túžite po hydratovaných, vyživených a jednoducho krásnych vlasoch, potom vám predstavujeme VENIRA rozmarínovú vodu. Voda s niekoľkými prírodnými látkami a extraktmi zaceľuje poškodené končeky vlasov, podieľa sa na ich správnej regenerácii a podporuje rast vašich kaderí.

 

Očarujúcí drdol

Drdoly nás skrátka bavia – a preto ďalší z nich nesmie chýbať v našich tipoch. Krokom číslo jedna je cop, ale vlasy po stranách ešte pred zopnutím gumičkou stočte smerom dovnútra. Potom postupujte ako pri popise nášho ležérneho copu - vlasy teda prevlečte nad gumičkou z hornej časti dole.

Avšak tým to nekončí - môžete pokračovať zrolovaním vlasov až dovnútra a nakoniec ich opäť zafixujte sponkami. Váš romantický look je na svete a určite sa bude páčiť nielen vám. Je totiž krásny cez deň aj v noci pri akejkoľvek príležitosti.

 

 

Tip: Po celom dni v náročnejšom účese im doprajte poriadnu vzpruhu. Pomôže napríklad niekoľko kvapiek VENIRA arganového oleja, ktoré jednoducho votrite do končekov vlasov po umývaní. Arganový olej vlasy krásne zregeneruje a uhladí.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu