Astaxantín - nové a vylepšené zloženie kapsúl pre vlasy, nechty a pleť!

Je to len pár dní, čo sme Vám predstavili našu novinku, ktorou sú VENIRA PREMIUM kapsule pre vlasy, nechty a pleť. Vzali sme naše zloženie klasických kapsúl a obohatili ho o dokonalú látku budúcnosti – Astaxantín! Novo tak máme dostať aj PREMIUM kapsule s 20 účinnými látkami v každej svojej kapsule, ktoré sa opäť zaradili medzi jedny z najsilnejších produktov pre starostlivosť o vlasy, nechty a pleť na trhu. Prečo sme vybrali práve túto látku?

 

Zázrak menom Astaxantín

Ide vlastne o jeden z vôbec najsilnejších prírodných antioxidantov na svete s naozaj veľmi širokým spektrom pozitívnych účinkov na ľudský organizmus. Antioxidanty sú pre náš organizmus možno totiž dôležitejšie, než ste si mysleli.

Pomáhajú nám odbúravať voľné radikály, ktoré spôsobujú nežiaduci oxidačný stres, ktorý má veľmi zlý vplyv na naše bunky, tkanivá a dokonca aj orgány. Navyše môže byť aj spúšťačom hneď niekoľkých ochorení. Astaxantín má ale svoju štruktúru natoľko jedinečnú, že vďaka nej dokáže chrániť membrány v našom tele a pomáha im tak zabraňovať predčasnému starnutiu a poškodeniu.

 

Kde všade sa Astaxantín vyskytuje?

Mnoho z nás sa s ním už niekedy vo svojom živote mala tú česť stretnúť a ani o tom možno nevie. Je to totiž karotenoid, ktorý je obsiahnutý napríklad v losose, krevetách alebo homároch. Mäso s obsahom Astaxantínu spoznáme tak, že je sfarbené do ružova či oranžova - podľa toho, koľko Astaxantínu sa v ňom nachádza.

Jeho najväčším množstvom sa však môže pýšiť Haematococcus pluvialis, čo je vlastne jednobunková sladkovodná riasa! Tá sa však v prírode vyskytuje naozaj veľmi ojedinele, a tak sa vďaka jeho perfektným účinkom vyvinulo už mnoho pestární s touto úžasnou sladkovodnou riasou, aby ju bolo možné používať nielen na kozmetické účely.

 

To ste o ňom určite nevedeli!

Keby sme sa Vás opýtali, tak dva alebo tri antioxidanty určite budete poznať, ale určite ste nevedeli, že práve Astaxantín je:

- 6000x účinnejší ako vitamín C

- 3000x účinnejší ako resveratrol

- 800x účinnejší ako koenzým Q10

- 560x účinnejšie ako katechíny obsiahnuté v zelenom čaji

- 500x účinnejší ako vitamín E

 

Tip: Aj s VENIRA kapsulami pre vlasy, nechty a pleť dokážete povzbudiť rast nových vláskov, zastaviť vypadávanie tých existujúcich alebo vylepšiť kvalitu nechtov.

 

Astaxantín a jeho účinky na pokožke

Túto látku sme vybrali najmä z toho dôvodu, že je to skutočný klenot, čo sa týka práve starostlivosti o našu pleť a pokožku. Má nespočet úžasných účinkov! Dokáže nás napríklad chrániť pred škodlivým UV žiarením a spálením od slnka. Súčasne však môže zlepšovať aj produkciu kožného mazu, čo je účinné pre nekonečný boj s akné, a to mnohí z nás naozaj ocenia.

Ďalej sa podieľa na spomaľovaní starnutia, redukuje vrásky, zvyšuje elasticitu a hydratáciu pleti – jednoducho presne to, čo všetci potrebujeme! Prečo? Pretože už od 25. rokov totiž v našom tele začína prirodzene klesať tvorba kolagénu, a tak sa nám na pleti postupne začnú tvoriť nepatrné vrásky. Od 40. rokov je jeho tvorba navyše úplne zastavená, a to už Vám asi asi ani nemusíme vysvetľovať.

 

Astaxantín a jeho účinky na vlasoch

Ako sme už povedali, Astaxantín je jedným z najsilnejších antioxidantov a dokáže chrániť naše bunky a tkanivá pred oxidačným stresom. To znamená, že pred ním chránia aj naše vlasové folikuly, čo je úplný základ ku krásnym, dlhým a neodolateľným vlasom.

Vlasové folikuly sú totiž tkanivá, ktoré v podstate obaľujú vlasovú cibuľku, z ktorej daný vlas vyrastá. Vlasové folikuly však môžu odumrieť, a tým pádom už nebudú produkovať žiadne vlasy, čo by postupom času viedlo dokonca až k plešatosti.

 

Prečo je Astaxantín nazývaný ako látka budúcnosti?

Najmä preto, že ešte nie je u nás v Európe zďaleka tak rozšírený, ako napríklad v USA a zatiaľ ho stále s údivom obdivujeme! V zahraničí je však vďaka jeho blahodarným účinkom naozaj veľmi obľúbený a celý rad celebrít, speváčok a ďalších hollywoodskych hviezd naň nikdy nedá dopustiť.

Práve preto si táto skvelá prírodná účinná látka vyslúžila prezývku ako látka budúcnosti.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

.

Späť do obchodu