Ten najlepší darček pod stromček? Krása a zdravie od Veniry

Po roku opäť nastalo to najkrajšie obdobie v roku. Vianoce! Sviatky pokoja a pohody. Alebo nie? Aj napriek tomu, že vianočné sviatky nie sú len o darčekoch, pre niekoho môže byť naozaj ťažké vybrať tie správne darčeky pre svojich blízkych. Tiež si každoročne lámete hlavu s tým, čo darovať svojim najbližším pod stromček? My vám tento rok poradíme, koho a čím prekvapiť. Darujte ten najkrajší darček – krásu a zdravie.

 

Pre babičku

Babičku určite poteší, keď ju darujete VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť, ktorý pomáha v boji proti starnutiu, proti vráskam, zlepšuje zdravie kĺbov a tiež imunitný systém či celkovú regeneráciu. A to všetko vďaka obsahu 100% bioaktívneho hydrolyzovaného kolagénu a ďalších 8 účinných látok.

Kolagénové drinky sú bez obsahu cukru, lepku, laktózy a pridanej chémie! Navyše vám ich ponúkame hneď v niekoľkých rôznych príchutiach, v prémiových alebo klasických verziách, v sáčkoch pre ľahké prenášanie a dávkovanie či v praktických a moderných dózach. Všetky balenia kolagénu sú určené na 30 dní, teda vám alebo vašej babičke vystačia na celý mesiac užívania.

 

 

Prečo užívať VENIRA kolagénové drinky?

Jedná sa o jedinečný beauty nápoj s:

- obsahom prémiového hydrolyzovaného kolagénu, ktorý navyše skvele chutí

- unikátnym zložením s veľkým obsahom kolagénu

- perfektným prispievaním k prirodzenému stavu pokožky, nechtov a vlasov

- priaznivým pôsobením proti starnutiu organizmu, prispievajúce k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom

- možnosťou napomáhať zlepšovať pružnosť pokožky, vyhladenie a zjemnenie vrások

- zložením bez obsahu cukru, takže sa môže piť aj pri diétach

 

Pre mamičku

Mamičku určite potešíte našim VENIRA beauty bagom. Môžete ju vybrať jeden z niekoľkých, ktorý máme na webe a každý z nich obsahuje iné produkty. Jeden z našich beauty bagov obsahuje TOP produkt, ktorým sú VENIRA kapsule pre vlasy, nechty a pleť, ďalej šampón na podporu rastu vlasov a hair booster.

V inom si beauty bagu zase môžete nájsť VENIRA medvedíkmi pre vlasy, nechty a pleť s úžasnou jahodovou príchuťou a navyše so zvýhodnenou cenou. Tak po ktorom siahnete?

 

Pre priateľku

Vašu priateľku by určite potešil jeden z našich najlepších produktov. Tým sú VENIRA kapsule pre vlasy, nechty a pleť. Tie si získali už niekoľko našich zákazníčok a všetky sú s ním veľmi spokojné. U všetkých zákazníčok boli poznať po užívaní kapsúl viditeľné výsledky! Kapsule ponúkame v kôre na 40, 80 alebo rovno 120 dní. Vybrať pre svoju priateľku môžete aj VENIRA kapsule v prémiovej kvalite.

 

VENIRA kapsule pomáhajú s týmito problémami:

- pomalý rast vlasov, nízka kvalita vlasov - vypadávanie, rozstrapkané končeky, malý objem vlasov, mastiace sa vlasy, suché vlasy, vlasy poničené zlou úpravou

- pomalý rast nechtov, lámajúce sa nechty

- bežné problémy s pleťou - ľahké akné, pupienky

- celkovými problémami s vlasmi, nechtami a pleťou v období tehotenstva a dojčenia

- problémy s vlasmi, nechtami a pleťou spôsobené stresom

 

Pre kamarátku

Stavíme sa, že kocky na vlasy vašu kamarátku rozhodne potešia. Máme ich dostupné hneď v niekoľkých úžasných príchutiach. Majú podobné zloženie ako naše kapsule pre krásne vlasy, nechty a pleť. Tieto cmúľacie tablety sú úplne bez cukru a ich užívanie si tak jednoducho vychutnáte. Balenie obsahuje 60 alebo 120 kociek.

VENIRA kocky pre vlasy, nechty a pleť prispievajú k zdravým a pevným nechtom a ku krásnej a zdravej pleti. Hlavnou dôležitou ingredienciou je aktívna látka kolagén, ktorá v kombinácii s vitamínmi (vitamín B5, C, D3, E, biotín), medi a zinkom prispievajú k pevnosti, pružnosti, vzhľadu a celkovej kvalite pokožky, rovnako ako zdravému stavu nechtov a podporujú rast, lesk a celkové zdravie vlasov.

 

Pre manžela

Magnézium. Jeden z najdôležitejších minerálov pre celé telo. Týmto darčekom rozhodne potešíte nielen svojho manžela. Magnesium okrem iného prispieva k normálnej psychickej činnosti. A že je to niekedy s nami babami o nervy, že? VENIRA magnézium je v jednej z najlepšie vstrebateľných foriem horčíka, čo je po užívaní poznať na psychickom aj fyzickom stave človeka.

V ľudskom organizme je magnézium spúšťačom viac ako 300 biochemických procesov. Pomáha znižovať únavu a stres, posilňuje nervový systém, napomáha k sústredeniu ak celkovej psychickej pohode. Je vhodný aj proti svalovým kŕčom a dokonca môže pomôcť s nespavosťou.

 

Pre priateľa

Zdravie na prvom mieste. Vždy! Preto je VENIRA multi komplex PRO skvelým darčekom pre vášho priateľa, ale vlastne aj pre kohokoľvek iného. Obsahuje tie najlepšie látky v tých najlepších formách a jeho zloženie je naozaj komplexné tak, aby prispieval k psychickému aj fyzickému zdraviu. Účinne sa stará o zdravie, imunitu a energiu.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu