Užite si leto bez make-upu

Asi každá žena sa už niekedy ocitla v situácii, že sa ani vo vysokých letných teplotách nechcela vzdať svojho obľúbeného make-upu alebo korektora. V tomto období sa vplyvom vyšších teplôt naša pleť viac potí, mastí a leskne. Nedokážete sa vyrovnať s tým, že by ste všetky svoje nedokonalosti pleti nechali úplne bez zásahu akejkoľvek dekoratívnej kozmetiky? Práve pre vás je určený tento článok!

 

Starostlivosť o pleť v letnom období

Nie je vaša pleť v tej kondícii, v ktorej ste si ju predstavovali? Aby vaša pleť aj v horúcich letných dňoch žiarila zdravím a krásou, je nevyhnutné ju venovať správnu starostlivosť. Práve v letných mesiacoch je dôležité prispôsobiť starostlivosť o pleť tak, aby nebola príliš zaťažovaná.

Denná a nočná starostlivosť o pleť by mala byť založená na hydratácii a ochrane proti slnečnému žiareniu. Použitie ľahších hydratačných krémov a sér s vysokým obsahom antioxidantov je na letné obdobie ideálnou voľbou.

 

Zvýraznenie prirodzenej krásy

Leto je obdobím, kedy sa môžete zamerať na zvýraznenie pier alebo očí bez potreby silného líčenia. Pre hydratované pery je vhodné použiť VENIRA balzam na pery.

Pokiaľ naopak túžite pre podčiarknutie vašich očí, skúste použiť iba jemnú linku na hornom viečku, ktorá dodá vašim očiam žiarivý vzhľad. Navyše ak si prajete dosiahnuť zvýraznenie vašich očí po dlhšiu dobu, vyskúšajte VENIRA sérum na podporu rastu rias a obočia.

 

Vyskúšajte moringový olej

Pokiaľ vás nebaví stále odbiehať na WC a nosiť púder v kabelke, aby ste zakryli roztopený make-up a zamaskovali na pleti všetky príšerky, tak vyskúšajte zázrak menom VENIRA moringový olej!

Že ste tento názov už niekde počuli? To je možné. Ide o veľmi populárny olej, vďaka ktorému budete mať nádherne rozžiarenú pleť. Moringový olej sa vyrába z jadier stromu Moringa oleifera (Moringa olejodarná), ktorého pôvod je pripisovaný Indii.

Tento olej je ako stvorený pre tých, ktorí majú podráždenú, vysušenú a aknóznu pleť. Navyše sa nemusíte obávať, že Vás po jeho aplikácii bude bolieť hlava. Náš moringový olej je totiž dezodorizovaný, čo znamená, že je zbavený zápachu a je to suchý olej s veľmi rýchlym vstrebávaním.

 

Tip: Zaujímajú vás ďalšie účinky moringového oleja? Prečítajte si 8 dôležitých tipov o tomto neskutočnom zázraku.

 

S čím všetkým môže olej pomôcť?

Akých zázrakov je teda olej schopný? Obsahuje veľké množstvo antioxidantov a cytokinínu, čo je rastlinný hormón, ktorý podporuje obnovu buniek. Jeho aplikáciou na tvár, krk a oblasť okolo očí teda viditeľne redukuje vrásky a výrazne spomaľuje proces starnutia pleti.

Vďaka tejto skvelej vlastnosti VENIRA moringový olej zrýchlene obnovuje bunky a podporuje prirodzenú regeneráciu pokožky (čo znamená, že pomáha hojiť rôzne poranenia, ako uštipnutie od hmyzu, odreniny alebo popáleniny).

Pokiaľ máte problematickú pokožku a problém s akné, tak moringový olej je pre vás to pravé orechové. Nielen, že vďaka nemu predchádzame tvorbe vyrážok, ale tiež redukuje pigmentové škvrny, sťahuje póry, čistí čierne bodky, má antibiotické a protiplesňové účinky, pozitívne pôsobí aj na kožné mykózy, zápaly, ekzémy a iné kožné problémy.

 

Ako olej správne aplikovať?

Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá, stačí pipetou nabrať požadované množstvo oleja, naniesť na vlhkú pleť a jemne vmasírovať. Ale pozor! Je dôležité dodržať krok, ktorý obsahuje nanesenie na vlhkú pleť, inak sa olej do pleti poriadne nevstrebe!

Našou zárukou kvality moringového oleja je jeho tuhnutie pri nízkych teplotách. Pokiaľ ho následne položíme na teplé miesto, tak sa rýchlo stáva opäť plne tekutým. S používaním tohto oleja vám garantujeme nádhernú pleť bez starostí.

 

Zdravá strava = zdravá pleť

Nie je pravdou, že krása pochádza iba z externej starostlivosti. Naša strava má taktiež vplyv na vzhľad pleti. Počas letných mesiacov je dôležité dbať na dostatočnú hydratáciu a konzumovať potraviny bohaté na vodu, ako sú melóny, uhorky alebo pomaranče.

Doplňte do svojho jedálnička aj potraviny s vysokým obsahom antioxidantov, ako sú bobule, fazuľa a listová zelenina bojujúca proti voľným radikálom a udržujúca pleť mladistvú.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu