Krásne a pevné poprsie prírodnou cestou? Toto by vám mohlo pomôcť

Túžite po plnšom a pevnejšom poprsí? V dnešnom článku vás presvedčíme o tom, že to ide aj bez pomoci plastických chirurgov. Máme pre vás 5 tipov, ako si prírodnou cestou dopomôcť ku krajšiemu poprsiu.

 

Čo tvoria ženské prsia a čo ovplyvňuje ich veľkosť a tvar?

Okrem mliečnej žľazy ich tvoria tukové a väzivové tkanivá, ktorých pomer a množstvo určuje tvar a veľkosť pŕs. Všetko sa ukrýva pod jemnou a tenkou pokožkou, ktorá ľahko reaguje na vonkajšie vplyvy, a tak niet divu, že sa tvar aj veľkosť pŕs v priebehu života každej ženy niekoľkokrát zmení.

 

Faktory ovplyvňujúce vzhľad pŕs

- hormonálne zmeny (tehotenstvo, dojčenie, klimaktérium)

- výrazný úbytok na váhe

- zlé držanie tela

- nosenie nevhodnej podprsenky (veľkosť, strih)

- gravitácia

- vek

 

Ženské prsia sa v priebehu života výrazne menia

Prsia začínajú rásť v puberte (medzi 12 až 15 rokom), kedy sa začína zväčšovať mliečna žľaza a vytvára sa ženský prsník. Pokiaľ je rast veľmi rýchly, pokožka môže popraskať, čo vedie k vzniku takzvaných strií. Zistite viac o tom, ako vznikajú strie a ako sa ich zbaviť.

Vývoj pŕs trvá zhruba do 18 až 20 rokov, ale to neznamená, že sa ich tvar a veľkosť nemôže zmeniť aj neskôr. Veľký vplyv na to majú napríklad prudké zmeny na váhe.

Z pohľadu veľkosti a tvaru pŕs dochádza k markantným zmenám v období materstva. Pokožka v tomto období dostáva poriadne zabrať, pretože zatiaľ čo počas tehotenstva av období po pôrode sa prsia zväčšia pokojne aj o niekoľko čísel, po ukončení dojčenia dochádza k ich výraznému zmenšeniu z dôvodu straty hustoty. Do svojej pôvodnej podoby sa vracia skôr len výnimočne. väčšia pravdepodobnosť je potom u žien, ktoré nedojčili.

K ďalším zmenám dochádza medzi 50 a 60 rokom. Na prsia v období pred a po menopauze pôsobí čím ďalej tým viac gravitácie, hormonálne zmeny, väčšie zadržiavanie vody a strata prirodzenej pružnosti pokožky.

 

Ako zväčšiť prsia prírodnou cestou? Vyskúšajte týchto 5 tipov

1. Správne držanie tela

Zlé držanie tela môže opticky deformovať vašu postavu a to samozrejme vrátane pŕs. Či sa tento problém týka aj vás zistíte pri obyčajnom pohľade do zrkadla.

Správny postoj vyzerá tak, že váš chrbát nie je príliš zhrbený ani nijak zvlášť zaklonený, brada zostáva rovno a pohľad smeruje dopredu. Pri posede sa pekne napriamte a panvicu posaďte na sedacie hrbole.

 

2. Starostlivosť o pokožku

Tenká pokožka pŕs je zaťažovaná všetkými vyššie zmienenými zmenami, ktoré v dlhodobom meradle narúšajú jej pružnosť. Pokiaľ teda túžite po pevnom poprsí, nezaobídete sa samozrejme ani bez kozmetiky so spevňujúcim účinkom.

Vyskúšajte napríklad náš VENIRA PUSH-UP spevňujúci krém na dekolt a poprsie, ktorý podporuje prirodzenú produkciu lipidov v pokožke a zlepšuje elasticitu pokožky v oblasti dekoltu, ktorú zároveň vyhladzuje. Krém môže pri pravidelnom používaní prispieť k zväčšeniu objemu vašich pŕs až o 13 % a zvýšeniu ich pevnosti až o 57 %.

Vzhľadom na to, že VENIRA PUSH-UP spevňujúci krém na dekolt a poprsie funguje vo všetkých vrstvách kože, podporte jeho účinok jemnou masážou. Krém si naneste do dlaní a prsia masírujte jemnými krúživými pohybmi tak dlho, kým sa krém úplne nevstrebe.

Pri opaľovaní nezabudnite natierať svoje prsia a celý dekolt opaľovacou kozmetikou. Zamedzíte tak predčasnému starnutiu pokožky a vzniku pigmentových škvŕn.

 

3. Jednoduché cviky na posilnenie prsných svalov

Cvikov na posilnenie prsných svalov existuje samozrejme celý rad, ale my sme si pre vás pripravili prehľad tých, ku ktorým nebudete nič potrebovať a bez problémov ich zvládnete z pohodlia svojho domova.

Pri prvom cviku si spomeňte na vyššie spomenuté tipy ohľadom správneho držania tela. Predvolená pozícia je totiž rovný postoj, pri ktorom proti sebe tlačíte dlane spojené pred hrudníkom.

Pri druhom cviku zostaňte stáť, ale tentoraz sa postavte proti múru a oprite sa o ňu s natiahnutými rukami. Potom tlačte dlaňami proti stene.

Celú sériu zakončite cvikom postojačky, ohnite ruky v lakťoch a jemne ich priložte ku bedrám. Potom sa plynulým pohybom pokúste dotknúť lakte za chrbtom.

V každej pozícii vydržte vždy aspoň 10 sekúnd a cvik si najmenej päťkrát zopakujte. Na dosiahnutie viditeľných výsledkov odporúčame opakovať niekoľkokrát týždenne.

 

4. Nosenie vhodnej podprsenky

Kvalitná a dobre padnúca podprsenka je z pohľadu uchovania krásneho poprsia úplným základom. Dôležité je vybrať si podprsenku, ktorá má správne zvolený obvod, strih a veľkosť košíčkov.

Bohužiaľ sa veľmi často stáva, že ženy obliekajú podprsenky s väčším obvodom a naopak menšími košíčkami, než v skutočnosti potrebujú. Nielenže to nevyzerá dobre, ale tiež si týmto spôsobom môžu privodiť bolesti chrbta a krčnej chrbtice. Nosenie nepadnúcej podprsenky samozrejme nesvedčí ani samotným prsiam.

Ak nosíte správnu veľkosť podprsenky spoznáte jednoducho podľa toho, ako vám sedí, keď sa prirodzene postavíte. Pokiaľ máte pocit, že sa vám v tejto pozícii podprsenka bolestivo zarezáva, alebo sú košíčky príliš odchlíplé, odporúčame vám navštíviť špecializovanú predajňu, kde vám poradia s výberom, a vy tak konečne začnete nosiť dobre padnúcu podprsenku. Pocit neskutočnej úľavy zaručený!

 

5. Vitamíny na prsia

Priblížiť sa k svojmu snu môžete aj s pomocou nášho jedinečného doplnku stravy VENIRA krásne prsia. Každá kapsula obsahuje hydrolyzovaný kolagén podporujúci pevnosť, pružnosť a elasticitu pokožky. Ďalej extrakt z piatich starostlivo vybraných bylín, ktoré prospievajú ženskému zdraviu, podporujú imunitný systém a napomáhajú k udržaniu zdravých a pevných pŕs.

Tento doplnok stravy prírodného pôvodu je vhodný pre všetky ženy, ktoré chcú podporiť:

- prirodzenú pevnosť a objem pŕs

- vyrovnanú hladinu hormónov

- udržanie normálne funkcie reprodukčného systému

- pružnosť a elasticitu pokožky pŕs a dekoltu

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

 

Späť do obchodu